zaterdag 16 juni 2012

Tools * Cuticle Remover

Cuticle what?! Voor ik bij ProNails werkte, had ik nog nooit van cuticle remover gehoord. Ik haalde het product uit de bedrijfswinkel - slechts vijf stappen verwijderd van mijn kantoor, heaven! - en gebruikte het zonder te weten hoe of wat. Hoog tijd om in de wereld van de cuticle remover te duiken.


Say what?!Cuticle remover - nagelriemverwijderaar letterlijk vertaald - is een product dat helpt bij het losmaken van de nagelriemen, overtollige nagelriemhuid verwijdert en vastgegroeide velletjes losweekt. Vastgegroeide nagelriemen blokkeren de groei van de nagels, dus het gebruik van een cuticle remover is een belangrijke stap in een manicure, immers gezonde nagelriemen = gezonde nagels.  


How to?Easy peasy: aanbrengen op de nagelriemen en enkele minuten laten inwerken zodat het product zijn werk kan doen. Daarna kan je je nagelriemen terugduwen met een bokkepootje of cuticle pusher, overtollige huid kan je verwijderen met een nagelriemschaartje of een mesje zoals je aan de achterkant van het bokkepootje van Hema terugvindt. Het is wel aangeraden om voorzichtig om te springen met zo'n schaartje, je nagelriemen zijn belangrijk voor je nagels - ze houden bacteriën buiten - en mag je nooit volledig wegknippen.

Wat blijkt? De naam klinkt moeilijker dan het product in werkelijkheid is!

*Kim1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...