zaterdag 1 september 2012

Avant-Première * Gosh

Ondanks het goede weer waar we de afgelopen maand van hebben mogen genieten, kunnen we niet ontkennen dat de herfst weer in aantocht is. En een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie, ook bij Gosh. Vanaf deze maand vind je hun nieuwe producten exclusief bij Kruidvat.

De herfstcollectie van Gosh bevat twee mascara's - één voor volume en één voor krul -, een lipgloss met volumineus effect in zes kleuren, een smokey eyespalette in vier verschillende kleuren en een eye liner pen in zes kleuren. 


Ook de nagellakjes worden aangevuld met vijf nieuwe kleuren: 612 Galaxy, 614 Spot on! Pink, 616 Lazy Green, 617 With A Twist en de door heel wat nagellaklovers langverwachte 549 Holographic Hero. Deze laatste zou de rerelease zijn van het alom geprezen Holographic lakje, volgens velen de beste zilveren holo ooit. Helaas is er slecht nieuws: PrettyKittyClaws heeft beide lakjes naast elkaar geswatcht en de lakjes lijken niet helemaal op elkaar. Desalniettemin is Holographic Hero een prachtige zilveren holo. Voor 7,29€ is dit alsnog een goede aanvulling op je stash.*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...