zondag 9 september 2012

Fashion * O.P.I. op New York Fashion Week

In België genieten we deze dagen - verrassend - van een zalige nazomer maar in New York wordt al naar de lente van volgend jaar gekeken - letterlijk. Daar is New York Fashion Week namelijk aan de gang. En waar fashion zich bevindt, is beauty nooit ver weg. Modellen kunnen nu eenmaal niet onopgemaakt over de catwalk lopen. Netjes gelakte nagels horen daar uiteraard ook bij.

O.P.I. is backstage druk in de weer met het lakken van de nagels van de modellen en ik heb een paar foto's gevonden van de manicures.


De modellen van Houghton kregen een basis van Don't Pretzel My Buttons uit de Germany Collectie (nu verkrijgbaar!) die werd afgewerkt met een laagje The Man With The Golden Gun uit de 007-collectie die in oktober uitkomt.


Bij Jason Wu werden de nagels gelakt met Suzy Skis In The Pyrenees uit de herfstcollectie van 2009, Coleccion de España.


Bij Lauren Moffatt zien we een basis van Don't Touch My Tutu uit de huwelijkscollectie van dit jaar en diagonale strepen in A Roll In The Hague uit de Holland Collectie van afgelopen lente/zomer.


Een nude basis en felgele tips in de kleur Need Sunglasses? voor de modellen van Jenni Kayne.

Bron foto's

*Kim

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...