zondag 28 oktober 2012

Avant-Première * Remix

Er zijn weer heel wat leuke nagellakcollecties onderweg. In deze post zet ik enkele nieuwe collecties voor oktober op een rijtje.

O.P.I.


O.P.I. pakt deze maand uit met maar liefst twéé nieuwe collecties. Op 23 oktober ging de nieuwste James Bond in wereldpremière. Ondertussen kijken we al 50 jaar naar 007 en om deze verjaardag te vieren, brengt O.P.I. de collectie Skyfall - genaamd naar de film uiteraard - uit. 12 prachtige lakjes waarvan je de swatches in augustus al kon bewonderen.

Maar in oktober vieren we ook nog een andere aangelegenheid: Halloween. O.P.I. liet zich inspireren door de Mexicaanse Dia de los Muertos en brengt een minisetje met vier levendige kleuren uit. Daarnaast bevat de set nog tien nagelstickers met de typische doodskop om jouw Halloweenmanicure helemaal af te maken.


Rituals


Geïnspireerd door bruisende metropolen zoals Tokio, Rio de Janeiro en New York komt Rituals met de nieuwe make-upcollectie Metropolitan Boulevard. De collectie bevat drie nagellakjes: Night Out Black, Sparkling Coral en Winter Blue, allen verrijkt met de versterkende eigenschappen van de edelsteen robijn. 

Bourjois


Voor de collectie Trendy Smokey combineert Bourjois nagellak met oogschaduw. Voor elk oogschaduwtrio werd een bijpassende nagellak ontwikkeld. De nagellakken zijn parelmoertinten met een metallic of glinsterende finish en komen in vier kleuren: Gris Nightomic, Perle Illusion, Or Hi-Tech en Mauve Futuristic.*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...