zondag 30 december 2012

Avant-Première * essence

Ook in het nieuwe jaar zal essence weer uitpakken met enkele limited editions. De eerste maanden zien er alvast veelbelovend uit: vanaf januari tot half februari ligt snow jam in de winkel, gevolg²d door vintage district tussen half februari en eind maart.

snow jam


Helder paars, turquoise, petrol en ijzige pasteltinten vormen de hoofdbestanddelen van de eerste trend edition van 2013. Gecombineerd met verzorgende ingrediënten zodat je helemaal klaar bent om de winter te trotseren. De nagellak komt in vier kleuren: 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream. De lichte tinten bevatten een glinsteren en de krachtige tinten zijn mat. Voor onderweg vind je in deze collectie een doosje met nagelvijltjes, perfect voor die vervelende momenten dat je een scheur in je nagel ontdekt. En met droge handen maak je komaf dankzij de 24h hand protection balm, die sheaboter en kokosnootolie bevat.


vintage district


Coole hippie- en streetlooks ontmoeten bohemian chic, oude trends komen opnieuw tot leven en worden een nieuwe stijl. Retrokleuren als roestbruin, petrol, grijs, perzik en bruin zorgen voor een vintagegevoel. Ook deze collectie heeft vier nieuwe nagellakkleuren: 01 vintage peach, 02 shopping @ portobello road, 03 antique pink en 04 get arty. Om het vintagegevoel helemaal compleet te maken, wordt er voor deze collectie weer gebruik gemaakt van de oude nagellakflesjes. Met twee nail art kits (01 something g-old - somthing new, 02 designer for a day) kan je helemaal los gaan en de mooiste creaties op je nagels toveren. Om die creaties te beschermen, komt essence met een top coat gel look. Naar die laatste ben ik heel benieuwd! Zou hij mijn geliefde better than gel nails top sealer van de troon stoten? *Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...