zaterdag 8 december 2012

Tips&Tricks * Cadeau-idee 3

Ho-ho-ho, nog minder dan drie weken voor het lichtfeest er weer is! Ik ben een echte liefhebber van Kerst: de gezelligheid, het samenzijn, het eten, het startschot voor het lengen van de dagen en - niet geheel onbelangrijk - cadeau'tjes! Wie nog altijd geen idee heeft wat hij zijn vrouw, zus, goede vriendin of verre buurvrouw moet geven, lees vooral verder.

Wat Kerstpakketten in het segment nagellak betreft, is China Glaze de top of the bill. Zij brengen jaarlijks meerdere pakketjes uit die gericht zijn op de feestdagen. En dat is dit jaar uiteraard niet anders. De China Glaze Holiday Joy Gift Set collectie bevat maar liefst acht verschillende setjes. Om de keuze nog wat makkelijker te maken ;)

Wings of Wonder

Dit setje bestaat uit drie lakjes: Blue Bells Ring, Champagne Kisses en Cranberry Splash. Als extraatje ontvang je een sleutelhanger in de vorm van een engeltje.

Ho, Ho, Ho Collection

Maar liefst vijf kleurtjes en een base-/topcoat (First & Last); veel beter dan dit wordt het niet. De kleuren zijn Merry Berry, Cranberry Splash, Red Satin, With Love en Pure Joy.

Stocking StuffersDit is de ideale gift voor de mama's: twee nagellakken - Pure Joy en Champagne Kisses - en een Kerstsok op maat van de baby. Papa's, je weet wat je te doen staat ;)

Santa Paws

De kleuren Red Satin en Pure Joy krijgen in deze set gezelschap van een schattige, streelzachte knuffelbeer. Om je warm te houden tijdens de koude dagen.

Keepin' Cozy

Met deze set heb je warme handen waarbij je nagels toch de show stelen. Hoe? Met drie nagellakken - Merry Berry, Glistening Snow en Cranberry Splash - en een paar vingerloze handschoenen.

Brr It's Chilly

Met deze set hoef je niet naar buiten om te genieten van de sneeuw, je kan hem gewoon bekijken in de kleine globe die je cadeau krijgt. De kleuren With Love, Angel Wings en Pure Joy vervolledigen deze set.


Makin' Memories

Je mooiste Kerstherinneringen kan je in het leuke fotolijstje van deze set - dat het woord JOY spelt -bewaren. En uiteraard draag je dan Red Satin of Winter Holly op je nagels.

Trimmin' The Tree

Een leuke Kerstbal en twee mooie nagellakken - With Love en Glistening Snow; meer heeft een meisje niet nodig om in de Kerstsfeer te komen.

De prijzen schommelen tussen 11€ en 30€, afhankelijk van de grootte van de set.

*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...