donderdag 17 januari 2013

Fashion * Award season 2013

Vinden jullie het ook zo leuk om naar celebs te kijken en wat stijlkneepjes te leren? Heerlijk is dat, toch?! Gelukkig voor ons regende - of moet ik zeggen: sneeuwde ;) - het de afgelopen week awardshows en dat is de ideale gelegenheid om eens te kijken welke nail arts tegenwoordig hot zijn in Hollywood. Neem er een bak popcorn bij en enjoy!
 
 

People's Choice Awards


9 januari 2013 werden People's Choice Awards uitgereikt. Dit zijn awards voor films, tv-series en muziek in de ruimste zin van het woord. Opvallend op deze loper is dat er geen opvallende manicures te spotten zijn. Jammer, ik hou wel van in het oog springende nagels. Het lijkt wel dat celebs weinig tot geen aandacht besteden aan hun nagels.De babyroze nagels van Julianne Hough en de parelwitte nagels van Rachael Leigh Cook zagen er verzorgd uit zonder alle aandacht op te eisen. Hoewel ik dit niet lelijk vind, zijn deze manicures maar gewoontjes, imho.Heidi Klum combineerde een weinig verhullende jurk met een nude manicure en twee pinkringen die me doen denken aan Turkije. Door de lichte kleur lijken haar vingers langer dan anders.De gouden tips van Kaley Cuoco boden inspiratie voor een manicure op de Golden Globes.

Critics' Choice Movie Awards


De volgende dag was het de beurt aan Critics' Choice Movie Awards. Ook tijdens deze show waren er maar weinig opvallende manicures te spotten, zoals je hieronder zal merken.Wie had ooit gedacht dat de manicure van Anne Hathaway de talk of Critics' Choice Movie Awards zou zijn?! Ik in ieder geval niet. Op de één of andere manier blijf ik haar als een saai tutje zien. Hoewel dat beeld al een beetje is bijgesteld dankzij het kortwieken van haar lange manen en de bondageboots waarmee ze onlangs op de première van Les Misérables verscheen. Misschien heb ik het gewoon helemaal bij het verkeerde eind... Anne koos voor een gradient glitter die haar jurk perfect complimenteerde.Jaime King kleurde haar nagels met een perzikkleurtje, simpel en toch prachtig.

 

Golden Globes


Op 13 januari zette heel Hollywood zich weer schrap voor een nieuwe awardshow, Golden Globes deze keer. De winnars van Golden Globes mogen zich (meestal) verheugen op een ander beeldje tijdens de uitreiking van de Oscars later op het jaar. Deze awardshow was gelukkig al iets meer gewaagd op nagellakgebied dan de vorige twee shows, vooral dankzij Zooey Deschanel die nooit teleurstelt op dat punt. Daarnaast was taupe/greige een veel geziene kleur.


Na de tuxedo nails op Golden Globes vorig jaar en de tvschermpjes op de Emmy's in oktober verblijdde Zooey Deschanel ons ook deze keer weer met een grave nail art. De nail art toont een filmcamera en een strip filmtape. Trendy en aangepast aan het event #ilikeNude nagellak hoeft niet saai te zijn, dacht Jennifer Lopez en ze accentueerde haar ringvinger met metallickleurige bloemetjes en rhinestones.Vanessa Hudgens maakte een nail art met zwart, goud en bordeauxrood die haar opvallende ring mooi complementeerde. Een aangename verrassing dit.Debra Messing, Connie Britton en Marion Clottillard opteerden alledrie voor taupe/greige, een neutrale kleur die de aandacht niet van de jurk afleidt.Nicole Richie koos voor een metallic tint bruin. Mijn aandacht wordt vooral getrokken naar de ringen die ze draagt, love it!Na de Louboutinmanicure op de Grammy's kon Adele uiteraard niet met ongelakte nagels op de rode loper verschijnen. En dat deed ze ook niet: ze had haar stilettonails gedoopt in een oranjerode glitterlak en ze straalde alleen maar geluk uit toen ze een award mocht ontvangen voor de beste titelsong.Kelly Osbourne gaf de french manicure een originele, nieuwe twist - of had ze te veel naar de People's Choice Awards gekeken? ;) De tips van haar nagels had ze een gouden glitterkleurtje en de vorm van een hart gegeven.
Sarah Hyland bewees dat een knappe manicure niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ze vrolijkte een simpele zwarte nagellak op door er een stukje gouden striping tape over te plakken in het midden van de nagels. Chique en simpel.
Dat de caviar manicure mania nog niet voorbij is, vertelde Anne Hathaway ons. Ze droeg de manicure in wit op haar ringvinger terwijl haar andere nagels in een witte glitterlak waren gelakt.

Bron 1/2/ 3/ 4/ 5/6

Mijn favorieten zijn Jaime King, Zooey Deschanel, Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens en Adele. Welke manicure heeft jouw voorkeur?

*Kim


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...