donderdag 3 januari 2013

Webtalk * Natuurlijke Producten Kopen

In de reeks Natuurlijke Schoonheid praat ik regelmatig over natuurlijke producten om je nagels, handen en voeten mee te verzorgen. Allemaal goed en wel maar niet alle oliën en boters waar ik over praat zijn makkelijk te vinden bij de drogist om de hoek. En vaak worden ze daar ook nog eens heel duur verkocht. In deze editie van Webtalk wil ik je een paar webshops voorstellen die deze natuurlijke producten verkopen.


Bij de Hekserij vind je niet alleen alle benodigdheden om zelf cosmetica te maken. Je kan er eveneens recepten voor cosmetica vinden, allerhande informatie over het maken en verkopen van cosmetica en nog waanzinnig veel andere informatie die je kan helpen als je zelf cosmetica wil maken.


Jojoli verkoopt vele oliën los maar je kan ook opteren voor een starterspakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste benodigdheden in huis hebt om zelf creatief aan de slag te gaan. Afhankelijk van het doel van je creatieve impuls kan je een pakket kopen om parfum, huidverzorging of zeep te maken. Er is voor ieder wat wils te vinden.


Ook Avantgarde Cosmetics biedt een groot gamma aan informatie, o.a. in de vorm van filmpjes. Dat is heel handig als je een knoeier bent zoals ik die meestal moeite heeft om een geschreven recept te volgen. Verder vind je er alle benodigde grondstoffen voor het maken van huidverzorging, make-up, massagekaarsen, haarverzorging, zeep, bruisballen, noem maar op. Een waar walhalla voor de liefhebber van natuurlijke producten.

*Kim
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...