zaterdag 2 februari 2013

Avant-Première * Catrice + essence

Een nieuwe maand, dat wil zeggen dat er weer nieuwe collecties van Catrice en essence op ons liggen te wachten bij de drogist. Laat ik die collecties even voor je toelichten.

Catrice 


Catrice speelt in op de Aziëtrend met de limited edition Neo Geisha - Catrice lijkt de laatste tijd wel iets te hebben met neo. Het is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten. De kleuren variëren van rood, donkerblauw en groen over nude tot roze en paars. Deze collectie bevat weer vijf nieuwe nagellakken.


Wow, wat is Madam Butterfly een prachtige kleur. In deze kleur hebben ze ook een lip&cheek colour die ik op het oog heb.

Deze collectie ligt in februari en maart bij het Kruidvat en de Trekpleister. 

essence


essence komt vanaf februari met een vernieuwde collectie waarbij de nadruk ligt op nail art. Het merk brengt verschillende innovatieve, unieke en verrassende producten uit waarmee je de coolste nagelstijlen kan creëren. Nieuwe nagelverzorging, nail art kits, magnetische nagellak, nieuwe topcoats; je kan het zo gek nog niet verzinnen of essence brengt het uit. *Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...