dinsdag 26 februari 2013

Avant-Première * Catrice

Onlangs liquideerde Catrice een flink aantal lakjes uit zijn vaste assortiment. Uiteraard doen ze dit niet zonder reden en vandaag verklap ik je de achterliggende reden van deze liquidatie: Catrice vernieuwt namelijk zijn assortiment. Niet enkel komt het merk met nieuwe kleuren, ze introduceren ook een nieuwe formule en een nieuw kwastje voor hun nagellakken.

Dankzij de voor Catrice speciaal ontwikkelde "Gloss Booster" technologie krijgen de nagellakken een ultrahoogglanzende finish met geleffect en langdurige houdbaardheid. Helaas vertelt Catrice maar weinig meer over deze vernieuwde technologie.

Het gloednieuwe reservoirkwastje is gemaakt met de gepatenteerde Natrafil haarvezels van DuPont. Deze haarvezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel waardoor je met slechts één streek je volledig nagel kan lakken. Druppelen en geknoei behoren definitief tot het verleden en je krijgt er een egale applicatie zonder strepen voor terug. 

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers zijn vanaf maart 2013 bij de gekende verkooppunten verkrijgbaar in 40 kleuren, samen met de zeven kleuren van de Ultimate Nudes en zullen verkocht worden aan 2,99€. 

*Kim     

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...