maandag 18 februari 2013

Celeb Nails * Katy Perry

Tijdens het maken van de post over de manicures op de awardshows vorige maand amuseerde ik mij te pletter. Het is toch zo leuk om naar celebrities te kijken en inspiratie bij hen op te pikken. En daarom besloot ik om een nieuwe reeks te lanceren, een reeks waarbij ik elke twee weken de manicures van één vrouwelijke celeb onder de loep zal nemen.

Uiteraard kon ik bijna niet anders dan deze reeks te starten met één van de meest bekende gemanicuurde handen, nl. die van Katy Perry. Katy staat er voor bekend om met de meest grappige en uitgebreide manicures rond te lopen. Nail art in de meest uitgebreide zin van het woord. Een overzichtje van de manicures waarmee ze de laatste jaren gespot is.Dat ze gek was op Russell Brand mochten we allemaal weten. Ze nam hem overal met zich mee, letterlijk; ze plaatste kleine tekeningen, het lijken wel foto's, van hem op haar nagels.Voor het huwelijk van prins William en Kate sierden portretten van het koppel haar nagels.


Toen ze optrad bij de inhuldiging van de president dit jaar ging ze niet enkel gekleed in de Amerikaanse vlag, ze had Obama en simpele verwijzingen naar de Amerikaase vlag op haar nagels gelakt.


Op de VMA's in 2011 verscheen ze zelfs met twee verschillende manicures. Op de rode loper complementeerde een oranje-gele manicure haar Versacejurk. Even later verscheen ze op het podium met mini-schaakbordjes met haar naam in de halve maantjes geschreven. Nog een manicure die perfect op de gelegenheid was afgestemd, was haar sushimanicure voor de Japanse VMA's in 2009.
In 2011 mocht Katy Perry de stem van Smurfin inspreken voor de film. Op de première verscheen ze niet enkel in een smurfinjurk, ze lakte de smurfen ook op haar nagels.
Dat esNails Katy's favoriete nagelsalon is, kunnen we afleiden aan de vele foto's die ze ervan op Twitter post. Zowel in LA als in Tokyo brengt ze het salon regelmatig een bezoekje voor een uitgebreide, creatieve manicure.


Ook op haar tenen kan het voor Katy Perry niet gek genoeg. Dat het niet altijd gek hoeft te zijn, bewijst deze laatste foto van het Jingle Ball in 2010. Hier draagt Katy een rode glitternagellak die me doet denken aan China Glaze * Ruby Pumps.

Bron 1/2/3/4/5/6/7/8/9/

*Kim

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...