zaterdag 16 februari 2013

Fashion * New York Fashion Week Fall 2013

De catwalks van New York Fashion Week stonden afgelopen week in het teken van de mode voor volgende herfst/winter. Naast nieuwe (en oudere) modetrends konden we ook de nieuwe trends op het gebied van nagellak en nail art spotten. Ben jij ook zo benieuwd met welke kleurtjes we dit najaar op onze nagels rondlopen?! Ik heb het voor je opgezocht.  

Oxblood


Oxblood oftewel donkerrood was een veel geziene kleur op de catwalk. Het is een winterse versie van het altijd klassieke rood en gaat nooit uit de mode.  


Nude


Dat nude een blijver is, weten we ondertussen wel en dat werd nog maar eens bewezen op de New Yorkse runway.


Donkere kleuren


Als je aan het najaar denkt, denk je automatisch aan donkere kleuren en dat is ook dit jaar niet anders. Donkergrijs, zwart en nachtblauw waren de meest geziene kleuren.Nail art


Eigenlijk zijn de bovenstaande trends/kleuren maar saai en weinig vernieuwend maar gelukkig gingen de minder traditionele merken voor een meer spannende en opvallende look met nail art in alle mogelijke vormen en kleuren. Gaande van uitgebreide tekeningen, over halve manen en rhinestones tot kant op de nagels: niets is te gek en alles mag.


Bron

*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...