donderdag 28 maart 2013

Avant-Première * ProNails

Heb je al eens goed aan de lucht geroken? Lente hangt in de lucht! En zomer is op komst - hopelijk mag dat een mooie worden na al die sneeuwellende. Dat betekent dat merken hun nieuwste collecties stilletjesaan introduceren. Vandaag toon ik je de vier lente-/zomercollecties van ProNails.

Aquatics


Zes sportieve, felle kleurtjes die je het ultieme zon-, zee- en strandgevoel geven. De inspiratie komt uit de oceaan, de collectie probeert alle kleuren van de glinsteringen in het zeeoppervlak te vangen. Ideale kleurtjes om je handen en voeten een zomermake-over te geven.


Ocean Glitz


Een topcoat die de glinstering van de oceaan in de blakende zomerzon imiteert. Deze topcoat combineert perfect met de nagellakken uit de Aquaticscollectie.


Matt Couture


Drie vederlichte tinten in wit, nude en lichtgrijs met een matte poederfinish geven je een elegante en stijlvolle look. Het merk heeft eveneens een matte topcoat - Matte Touch - uitgebracht zodat je elke nagellak kan omtoveren tot een matte nagellak.


Nomads


Nomaden vormen de inspiratie voor de laatste zomercollectie van ProNails. Het kleurenpallet vindt zijn basis in ruwe, natuurlijke materialen, exotische verenkapsels, ceremoniële bodypaintings en dierenhuiden. 


*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...