vrijdag 22 maart 2013

Fashion * Celebrity Nail Stylist Leah Light

In Amerika geboren, naar Engeland en Nieuw-Zeeland geëmigreerd; Leah Light is met recht en rede een wereldburger te noemen. Deze moeder van twee heeft een grote passie voor nagels en beauty en is de volgende celebrity nail stylist die ik onder de loep neem.

Say what?!


Beauty is altijd een belangrijk deel van het leven van Leah Lights familie geweest. Nadat ze afstudeerde, trainde haar grootvader haar om kapster te worden. Doordat ze de hele dag met haar handen in het water zat, kreeg ze echter een allergische reactie en moest ze op zoek naar een andere uitdaging. Wat toen het einde van de wereld leek, bleek al snel het begin van een gigantisch avontuur.  Leah Light zit ondertussen al bijna 20 jaar in het vak maar ze is pas sinds 2011 een celebrity nail stylist. Ze staat hoog aangeschreven als nail stylist en is al meer dan tien jaar een senior educator. Momenteel heeft ze als enige de titel van Nieuw Zeelands senior Minx Master, wat betekent dat ze veel met Minx werkt - dit doet ze sinds twee jaar.  


If the work I do helps inspire someone else to follow their dreams or even just gives them the idea to create a fun new look for a special night out, then it makes everything I do worth while.

Portfolio


Zoals te verwachten, bestaat Leahs klantenlijst vooral uit Nieuw Zeelandse - waar ze ondertussen 25 jaar woont - celebrities zoals singer/songwriter Zowie, actrice Kimberley Crossman, Keisha Castle-Hughes en Amber Pebbles. Toen Katy Perry, Rita Ora en Taylor Swift in Nieuw Zeeland kwamen optreden - niet allemaal tegelijk natuurlijk - vroegen ze Leah Light om hun nagels te verzorgen.In februari 2013 kwam er een collectie Minxdesigns uit met Leah Lights naam erop. De collectie is gebaseerd op elementen uit haar cultuur, haar familie, relatie, filosofie en werd zelfs geïnspireerd door twee van haar klanten. De designs zijn geprint op een doorschijnende wrap zodat je zelf controle hebt over het eindresultaat, doordat je de basiskleur zelf kan bepalen.


Voor CocoPerez, de fashion- en beautysite van Perez Hilton, maakt Leah sinds begin 2011 regematig filmpjes en geeft ze antwoord op prangende nagelvragen. Dit filmpje is mijn persoonlijke favoriet.


Bron 1/2

*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...