woensdag 1 mei 2013

Celeb Nails * Jessica Biel

Twee dagen later dan normaal ben ik er met een nieuwe episode van Celeb Nails. Vandaag staat mevrouw Justin Timberlake *jaloers* in de schijnwerpers. Jessica Biel ken ik vooral van Seventh Heaven maar uit onderzoek blijkt dat haar kuise personage in die serie ver afstaat van haar eigen persoonlijkheid. Dat merk je ook aan de manicures waarmee ze de laatste maanden gespot wordt. Ik vind het knap hoe ze van een schattig snoetje uit een tv-serie is uitgegroeid tot een echt stijlicoon.  

Op de première van de remake van Total Recall stemde ze haar nagels af op haar schoenen. Een reversed half moon in pink en metallic zilver flateerde zowel haar jurk als haar schoenen. Compleet verliefd op deze manicure! Ook de caviar manicure is Jessica Biel niet onbekend. Voor de première van Hitchcock in NYC doopte ze haar nagels in zilverkleurige beads die - wederom - perfect matchten met haar tuniek.

Jessica speelt ook wel eens met plakband, zoals voor deze roze manicure in twee tinten, waarvan één tint weer terug kwam in haar schoenen.

Bloedrode nagels werkte ze af met gouden striping tape; simple, yet classy.

Soms draagt ze ook gewoon een "simpele" manicure, zoals deze prachtige koraalrode nagellak.


Jessica houdt ook van donkere nagellak, en van Justin Timberlake - maar doen we dat niet allemaal?!Bron 1/2/3/4/5/6/7/8

*Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...