maandag 27 mei 2013

Celeb nails * Nicki Minaj

Nicki Minaj staat bekend voor haar excentrieke uiterlijk en daar horen extravagante nagels bij. De zangeres had in 2012 zelfs haar eigen lijn van O.P.I., die bestond uit zes kleuren die perfect bij haar passen. Laten we eens kijken met welke manicures ze de laatste tijd gespot werd.

Voor een bezoek aan de studio van Z100 in november 2012 droeg ze een roze manicure met een accent nail aan haar linkerhand. Mijn aandacht wordt ook getrokken door de ring in de vorm van een strik aan haar rechterhand; prachtig!Maart 2012 tweette Nicki: "Da kid did her OWN hand design. Who wants theirs done next?!!?!" Durf jij?! ;)In maart 2010 tijdens een bezoek aan BET studios droeg Nicki gouden Minxnails zowel op handen als op haar teennagels.Roze is ongetwijfeld de favoriete kleur van Nicki Minaj. Hier zie je een manicure die ze droeg voor het NBPA All Star Gala in 2011.


Voor het Samsung Infuse 4G launch event in 2011 droeg Nicki voor de verandering een gele manicure.Als uitsmijter een foto van Miley Cyrus tijdens Halloween 2012, waarvoor ze zich verkleed had als Nicki Minaj. Check out the make-up + the nails! Knap gedaan!  

Bron 1/2/3

*Kim

1 opmerking:

  1. Ik vind haar nagels zo belachelijk lang op de meeste foto's :')

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...