Upclose and personal

Dus je wil meer over mij, Kim, de schrijfster van deze blog, weten. Mijn bloggerprofiel geeft je al een goed overzicht van wie ik ben en wat me bezighoudt:


In de eerste plaats gepassioneerd door lettertjes. Schrijven is niet gewoon een hobby voor mij, het is mijn ambitie er mijn werk van te maken. Daarnaast ben ik nog geïnteresseerd in honderdenéén zaken: van mode en beauty over vrouwenrechten tot lekker eten en drinken. Verder ben ik dol op dansen, zwemmen, koken, shoppen, zon (in de winter zou ik liefst een winterslaapje houden, hoewel ik ook verzot ben op de Kerstsfeer), Baileys, sangria, cava, roze champagne, caïpirinha, wijn (muscat is een aanrader als je van zoet houdt!), mijn vriendje, poezen en familie, Parijs, Barcelona, Griekenland, op reis gaan, creatief bezig zijn (ik maak juwelen, ik schrijf - nou ja, als ik de tijd heb - en ik heb jarenlang gedanst) en nog veel meer.


Wat kan ik je nog meer vertellen? Ik zag het levenslicht op 8 oktober 1980, net vijf minuten te laat voor Tik Tak. Ik ben de trotse moeder van een zoontje en een zwarte kater. Voorlopig moet ik het zonder job stellen, ik heb jarenlang in de marketing gewerkt en ik vind het geweldig (moest er op miraculeuze wijze iemand op zoek zijn naar een marketeer in de regio Antwerpen, I'm your girl!).


Meer weten? Volg me op Twitter (@lilKim8) of mail me (notjustanothernailblog[@]hotmail.be).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...